Tilbake til forsiden Hekseskolen
Diskusjonsforum for Hekseskolens elever, aspiranter og andre interesserte.
 
 HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   RegistrerRegistrer 
 ProfilProfil   Private meldingerPrivate meldinger   Logg innLogg inn 
Okkult praksis?

 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Diverse.
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
Meum
Site Admin


Registrert: 17.12.2007
Innlegg: 215

InnleggSkrevet: lø. mai 11, 2013 16:39    Emne: Okkult praksis? Svar med sitat

I Aftenposten og Dagbladet har det kommet fram opplysninger om at det er vanlig praksis at sykehjemspasienter i siste fase av livet ikke får næring eller noe å drikke.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/-Min-far-sovnet-ikke-stille-inn_-han-torstet-og-sultet-ihjel-6739876.html

http://www.dagbladet.no/2012/02/01/kultur/debatt/debattinnlegg/sykehjem/dod/20031312/

Å la noen sulte og tørste ihjel må i alle sammenhenger kalles tortur. Argumentet at de ikke kan få noe å drikke fordi de kan få vann i lungene er tøv. Pasienter kan ligge i koma i måneder og år, og væskebalanse og næringsbehov må da opprettholdes på andre måter enn gjennom munnen.

Så hvorfor blir gamle mennesker torturert til døde? Fra et rent materialistisk, og følgelig et økonomisk, utgangspunkt er det en fordel at uproduktive individer dør så raskt som mulig. Den nåværende praksis fører da til at de dør noen dager eller uker tidligere enn de ellers ville gjort. Sadisme er ikke nødvendigvis drivkraften, det er tilstrekkelig at beslutningstakerne stiller seg likegyldige til andres lidelse.

Men fra et åndelig ståsted kan det være okkulte forestillinger som ligger bak. I hvert menneske foregår det en indre kamp mellom ”englene” trygghet, frihet og fred og ”demonene” frykt, skam og sinne. I min tradisjon er det et mål å drive ut ”demonene” slik at det er ”englene” som følger oss ut av livet og over på ”den andre siden”.

Den samme kampen gjelder også menneskets kollektive bevissthet. De krefter som trekker mot en verden som er et paradis for en ”elite” og et helvete for alle andre, og de krefter som trekker mot en verden som er styrt av kjærlighet og fred.

Når et menneske legges i narkose før en operasjon vil det våkne opp fra narkosen med samme sinnstilstand det hadde før det mistet bevisstheten. Det er en eldgammel forestilling at når døden nærmet seg var det viktig å ha fred med seg selv og andre. Det må være en forestilling om at sinnstilstanden før døden har betydning for tilstanden etter døden som ligger bak. Enten det nå er å ende i himmel eller helvete, å våkne opp i lyset eller å være bundet til materien som spøkelse, eller å bli reinkarnert drevet av lyse eller mørke energier.

Et gammelt menneske som ligger der hjelpeløs uten å få mat eller vann vet at det blir myrdet uten å kunne foreta seg noe. Det må føre til følelser av frykt og av hat mot gjerningsmennene. Det forlater livet fulgt av de tre ”demonene” og mørkets krefter har sikret seg enda en sjel.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren
Vis innlegg fra:   
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Diverse. Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT
Side 1 av 1

 

Hurtigsvar:
Brukernavn: 

Siter siste melding
Bruk signatur
 
Gå til:  
Du kan starte nye tråder
Du kan svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no