Tilbake til forsiden Hekseskolen
Diskusjonsforum for Hekseskolens elever, aspiranter og andre interesserte.
 
 HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   RegistrerRegistrer 
 ProfilProfil   Private meldingerPrivate meldinger   Logg innLogg inn 
Stalltips.
Gå til side Forrige  1, 2, 3
 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> "Som å komme hjem"
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
Meum
Site Admin


Registrert: 17.12.2007
Innlegg: 215

InnleggSkrevet: fr. feb. 17, 2017 12:06    Emne: Reprise Svar med sitat

Det tok noen dager med Levine-risting før det ikke lenger ble noen fysisk reaksjon. Testet ut noen dager til, men det var stille. Så ble det å fortsette med ungdomstiden. Det var nyttig å la ungdommen få mer ansvar for sine småbrødre. I samtaleterapien har han helt klart mer selvrespekt. Han er nå mer som en normal ungdom med den tro at deres aldersklasse har nådd toppen av visdom og derfra går det bare nedover. De eldre er det da ingen grunn til å høre på. Heldigvis virker det som om han har forstått at den gamle vet hva han driver med, så samtaleterapien går rimelig greit.

Så ble jeg igjen vekket en morgen av en trist liten gutt. Det var vel bare et lag til som var skrellet av, og et nytt lag sto for tur. Denne gangen ville jeg prøve en variant. Som nevnt tidligere slo ikke traumet ut i full blomst før i førskoleperioden. Det må bety at det ligger et bånd av frykt mellom ett-åringen og fem-åringen. Derfor ville jeg ta med begge to i Levinebehandlingen samtidig. Jada. Kraftig fysisk reaksjon. Det gikk igjen noen dager før energien var tømt. Så får tiden vise om det er flere lag. Brukte så noen dager på å styrke vennskapsbåndet mellom ett-åringen og fem-åringen for å erstatte fryktbåndet. Som nevnt tidligere, kjærlighet helbreder.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren
Meum
Site Admin


Registrert: 17.12.2007
Innlegg: 215

InnleggSkrevet: on. mars 29, 2017 11:46    Emne: Justering Svar med sitat

Har foretatt en justering i morgenmeditasjonen. Vanligvis våkner jeg nå om morgenen med en sterk følelse av velvære. Den overfører jeg så til hele den indre familie i meditasjonen. Det fører trolig til at førskolebarnet, som nevnt tidligere er alvorlig skadet, føler seg stadig mer inkludert. Det er nok årsaken til at jeg av og til blir vekket av en trist liten gutt. Han føler seg trygg nok til å slippe løs enda et lag med fortrengt smerte. Såpass smertefullt at jeg har forståelse for at noen kutter seg med kniv for å få utløp for smerten.

For meg er det helt utmerket, og morgenmeditasjonen begynner da med at førskolebarnet sitter i sentrum omgitt av sine brødre og rister ut smerten med Levines metode. Det varer noen minutter, og så tar vi den vanlige meditasjonen.

Samtaleterapien med ungdommen går også bra. Fant at det var et bånd av frykt mellom førskolebarnet og ungdommen som det var mellom ettåringen og fem-åringen. Det er helt klart at ungdommen til tider var overstyrt av femåringen. Har derfor brukt en del tid på styrke vennskapsbåndet mellom de to for å erstatte fryktbåndet. Dermed får ungdommen full effekt av kampsporttreningen og den økte selvtillit. Synd jeg ikke visste det jeg nå vet om mental trening den gang jeg var aktiv. Ble aldri mer enn blant de ti beste i landet i min vektklasse. Med denne kunnskapen hadde jeg vært med og kjempet i toppen.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren
Meum
Site Admin


Registrert: 17.12.2007
Innlegg: 215

InnleggSkrevet: ma. mai 01, 2017 10:13    Emne: Avrunding. Svar med sitat

Da runder jeg av denne tråden. Jobben med å skape harmoni i den indre familie er gjort. Likevel vil jeg fortsette med de daglige tre økter for kontinuerlig å styrke vennskapsbåndet mellom alle delpersonlighetene. Også førskolebarnet føler seg inkludert i brødreflokken, men for han er det fremdeles lag med frykt/skam/sinne å riste ut. Her har jeg som allerede nevnt hjelp av en usynlig hånd, mine egne drømmer ligger utenfor min kontroll, og blir av og til vekket av en redd/trist/sint liten gutt. Da blir det å riste ut den energien før morgenmeditasjonen. Regner ikke med at det blir gjort noen endringer i verktøykassen, bortsett fra små justeringer.

Neste oppgave blir nå å fordype meg i stikkordene for visdommens vei i Liljen: Bhagavad Gita, Katarene og Edgar Cayce. Har laget en ny webside med en mindre åndelig vinkling enn liljensvei. Dog ikke helt. Materialister og globalister vil klikke seg ut etter første linje. Anti-åndelige etter de neste fire. Siden ligger her: http://wayoflily.com/
Resultatet av neste oppgave blir lagt ut på den siden løpet av et år skulle jeg tro.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren
Meum
Site Admin


Registrert: 17.12.2007
Innlegg: 215

InnleggSkrevet: ti. mars 27, 2018 12:36    Emne: Nytt eksperiment. Svar med sitat

Skriver litt om et nytt eksperiment. Som nevnt tidligere har jeg laget en intern Liljegruppe bestående av en representant for alle utviklingsfaser fram mot voksen alder. Den består av spebarnet, ett-åringen, tre-åringen, fem-åringen, ti-åringen og tyve-åringen. Denne gruppa er nå en gjeng gladgutter som jeg hadde regnet med. Det kommer ikke opp noe å riste ut fra noen av dem med kontrollspørsmålene: Føler du deg trygg? Føler du deg fri? Føler du fred?

Regnet da med at det også ville påvirke alle utviklingsfaser. Fant å ville ta for meg hvert år fra fødsel og framover for å se om det var noe å riste ut. Det var det. Trolig dannes det nye nervekretser hver gang det kommer et flashback fra tidligere perioder. Ville ta med også representantene fra den interne Liljegruppa i den prosessen. Det gjør jeg ved at den siste dag i måneden blir spebarnet senter for gruppas inkluderende aura i morgenmeditasjonen. Den første i hver måned blir ett-åringen senter, den andre toåringen og så videre. Har sirkulert denne en del ganger og i kombinasjon med samtaleterapi med den som er i senter i løpet av dagen ser det ut som eksperimentet blir vellykket.

Bruker den metode for samtaleterapi som Bradshaw beskriver i boken at i stedet for å gå tilbake til "pasientens" nåtid, henter jeg ham til min nåtid. Da kan jeg vise at vi har greid oss rimelig bra selv om vi kom litt skjevt ut i starten. I den samtalen bruker jeg bare spørsmålet "Har du noe å riste ut". Er det noe, så blir det ristet ut umiddelbart. Dessuten bruker jeg en del tid på å overføre min generelle velvære til "pasienten".

Kombinasjonen Bradshaw/Levine er absolutt effektiv. Å forsøke å kurere traumer med samtaleterapi alene blir som å forsøke og kurere skjørbuk eller andre sykdommer med fysisk årsak med samtaleterapi. Traumer er et fysisk problem og må kureres med fysiske metoder sammen med tradisjonell samtaleterapi.

Ellers har jeg sammenlignet endetidsvisjonene til Valdreskvinnen, Mitar Tarabich, Baba Vanga og Edgar Cayce. Det ser ikke bra ut, men konklusjonen ligger utenfor denne trådens tema, men i hvert fall er jeg enda mer motivert for å nå Liljens mål på det personlige plan: Frihet fra fortidens lenker.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren
Meum
Site Admin


Registrert: 17.12.2007
Innlegg: 215

InnleggSkrevet: on. nov. 07, 2018 18:20    Emne: Oppdatering Svar med sitat

Som nevnt tidligere har jeg nå inkludert det indre barn for hvert årstrinn i morgenmeditasjonen. det fungerer bra. I natt da sjuåringen sto for tur, fikk jeg et flashback tilbake til det opprinnelige traumet som ettåring, og fikk intens kontakt med dødsangsten. Gikk øyeblikkelig i gang med å roe ham ned, men bestemte meg for å stå opp og ta en Levine-risting mens inntrykket var ferskt. Fikk et par serier med kraftig risting som ble avløst av en intens følelse av fred. Har filosofert litt over dette. Som tidligere fortalt mener jeg at det er førskolebarnet som har fått konsekvensen av traumet, men det kan være at det er en glidende overgang mellom de forskjellige faser. Om dette var siste runde vil vise seg.

Det kan også tenkes at årsaken lå i at jeg i det siste har repetert den ti episoders foredragsserien John Bradshaw har liggende på nettet. Kan absolutt anbefale den. Han har noen gullkorn som kanskje kan bli oversett ved bare å bruke boka. Serien ligger her: https://healthisahabit.live/john-bradshaw-homecoming/

Ellers fant jeg ut at det var en tabbe å la ungdommen og den unge voksne ta ansvaret for seg selv ved å bare fungere som venn og veileder for dem. Så nå er jeg også deres beskytter. Litt pussig å fungere som beskytter for en veltrent kampsportutøver, men det er de veldig tilfreds med. Det måtte til for å motarbeide det faktum at de til tider ble overstyrt av det skadede førskolebarnet. Dermed fungerer samtaleterapien bedre.

I tillegg har jeg justert morgenbønnen til den universelle inkluderende bevissthet. I stedet for å rette bønnen ut mot universet, har jeg nå endret fokus ved å rette den mot et mer nærliggende aspekt. Det ekspanderende univers er den inkluderende bevissthets motpol. Tyngdekraften er den fysiske manifestasjon for Modergudinnen. Ergo har jeg flyttet fokus mot Gaia. Kan derfor forestille meg å sitte på Gaias fang og sende bønnen til Gaias aura.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren
Annonsør


Skrevet: i dag    Emne:  

Til toppen!
Meum
Site Admin


Registrert: 17.12.2007
Innlegg: 215

InnleggSkrevet: fr. mai 10, 2019 10:08    Emne: Nytt eksperiment. Svar med sitat

I dag er det 10. mai., og det betyr at tiåringen har fokus. Tidlig i dag våknet jeg av en ubehagelig drøm som ga en depressiv følelse. Vanlig rutine er da og stå opp, sette meg i en stol og riste ut energien. Tok en regresjon tilbake til ti-åringen og lot han riste energien ut. Det tok faktisk ti minutter. Dette samarbeidet med underbevisstheten er svært så nyttig i prosessen. Så er det slik at ti-åringen er med i den indre lilje-gruppa som jeg arbeider med hver morgen. Trodde faktisk at det meste var ristet ut i den gruppa, men det kan også ha noe med et nytt eksperiment å gjøre. Kanskje en indikasjon på at jeg er på riktig vei.

I april-runden med alle årsklasser var det uvanlig mye Levineristing hos alle i tjue-årsalderen. Det betyr vel bare at enda et lag med gammel dritt er skrellet av og at mer dypereliggende energi har kommet til overflaten. Det betyr vel også at voksenegoet får mer og mer tillit hos alle mine "brødre". Fant å ville foreta en oppsummering og litt filosofering over utviklingen.

Det er helt klart at det tidlige traumet rev over det følelsemessige bånd til mine foreldre som Bradshaw skriver om. Jeg vokste opp i en helt vanlig arbeider- familie, og hverken min mor eller far har noen gang gått hverken til verbale eller fysiske angrep på meg. Min mors oppdragelsesmetode var manipulering med skyldfølelse, og min fars var taus misnøye. Det endelige beviset på dette følelsesmessige bruddet er at da de døde ble jeg ikke engasjert mer i det enn et hvilket som helst perifert bekjentskaps død.

12-14 år med konstant utrygghet fant som nevnt sin løsning i beinhard kampsport-trening. Som vi treningsnarkomane sier: En dag uten trening er en dag uten mening. Den fortrengte energien i tidlig voksen-alder må komme av flash-backs. Derfor blir det en vri på morgenmeditasjonen i mai. Fra og med den 15. vil jeg bevisst aktivere utrygghetsfølelse i den som er i senter for meditasjonen. Bruker forøvrig samme metode for å få ut fortrengt aggresjon. Bruker FB-artikler om overgrep på barn eller kvinner for å bygge opp sinne og rister energien ut i stedet for å skrive et følelsesladd innlegg.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren
Meum
Site Admin


Registrert: 17.12.2007
Innlegg: 215

InnleggSkrevet: sø. aug. 04, 2019 12:18    Emne: Ryggsmerter. Svar med sitat

Som nevnt tidligere i tråden fikk jeg som en bieffekt av Levine-ristingen kraftig redusert problemer med ryggen jeg hadde. Disse ryggsmertene er nå fullstendig borte. Etter en times luking i kjøkkenhagen har jeg ingen problemer med å rette ryggen.

Grunnen til at jeg skriver dette er at jeg leste nylig om en eldre kar som tok sitt eget liv på grunn av uutholdelige ryggsmerter som legene ikke fant ut av. Så lenge fysisk avtraumatisering ikke inngår som pensum i legestudiet, kan nok det skje for flere. Som også nevnt tidligere er noen daglige økter med kombinasjonen Bradshaw/Levine en billig forsikring.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren
Meum
Site Admin


Registrert: 17.12.2007
Innlegg: 215

InnleggSkrevet: fr. jan. 03, 2020 11:53    Emne: Aggresjon Svar med sitat

Så er politikernes bekymring for den stigende selvmordsstatistikken i fokus igjen. Det er det samme hvert år, men denne gangen gis det mer plass i nyhetsbildet på grunn av at en kjendis tok sitt eget liv. Men løsning på problemet blir det nok ikke denne gangen heller.

Mord og selvmord er ukontrollert aggresjon rettet utover eller innover. Rettsvesenet skiller da også mellom overlagt og uoverlagt drap. Altså en formildende omstendighet når et drap ikke er planlagt.

Som nevnt annet sted ligger løsningen i at mental helse blir innført som fag fra første klasse. Å få kontroll på kamp/flukt/frys-energi bør læres så tidlig som mulig. Pedagoger og psykologer får finne ut ved hvilken alder barn kan lære fysisk avtraumatisering. Er de for umodne for det, kan ordinær fysisk trening gjøre nytten. Litt filosofering rundt egen erfaring:

For snaue to år siden fant jeg at jeg var ustø når jeg gikk ned ei bratt kjellertrapp vi har. Dårlig balanse er mildt sagt uheldig for en som av og til arbeider i ulendt terreng med motorsag, så har var det nødvendig å ta grep. Karate har spesialøvelser for hukommelse, koordinasjon og balanse. Det som kalles kata. Tae-kwondo kaller det mønster. Det er tenkt kamp mot fire eller flere motstandere. Poenget er å skifte posisjon og utføre arm og/eller beinteknikker uten å miste balansen. Her hadde jeg det verktøyet jeg trengte og har siden tatt tre økter i uka på drøye 20 minutter. Etter hvert fant jeg at det også var en ypperlig metode for å aktivisere fortrengt aggresjon i forbindelse med det prosjekt denne tråden handler om. I utgangsstillingen for hver kata bygger jeg opp en drep eller dø holdning før jeg eksploderer i handling. Kjører ti kataer med uttøyninger i mellom for å få igjen pusten. I den siste er det atskillig mindre aggresjon enn i den første.

For en uten min bakgrunn kan bakkespurt anbefales for de som plages av ukontrollert aggresjon eller har vanskelig for å få kontakt med fortrengt aggresjon. Finn en passende bakke, bygg opp aggresjon, og ta en 10 sekunders spurt. Gå tilbake og fortsett til det ikke er mer aggresjon igjen.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren
Vis innlegg fra:   
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> "Som å komme hjem" Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT
Gå til side Forrige  1, 2, 3
Side 3 av 3

 

Hurtigsvar:
Brukernavn: 

Siter siste melding
Bruk signatur
 
Gå til:  
Du kan starte nye tråder
Du kan svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no