Tilbake til forsiden Hekseskolen
Diskusjonsforum for Hekseskolens elever, aspiranter og andre interesserte.
 
 HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   RegistrerRegistrer 
 ProfilProfil   Private meldingerPrivate meldinger   Logg innLogg inn 
Stalltips.
Gå til side Forrige  1, 2, 3
 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> "Som å komme hjem"
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
Meum
Site Admin


Registrert: 17.12.2007
Innlegg: 210

InnleggSkrevet: fr. feb. 17, 2017 12:06    Emne: Reprise Svar med sitat

Det tok noen dager med Levine-risting før det ikke lenger ble noen fysisk reaksjon. Testet ut noen dager til, men det var stille. Så ble det å fortsette med ungdomstiden. Det var nyttig å la ungdommen få mer ansvar for sine småbrødre. I samtaleterapien har han helt klart mer selvrespekt. Han er nå mer som en normal ungdom med den tro at deres aldersklasse har nådd toppen av visdom og derfra går det bare nedover. De eldre er det da ingen grunn til å høre på. Heldigvis virker det som om han har forstått at den gamle vet hva han driver med, så samtaleterapien går rimelig greit.

Så ble jeg igjen vekket en morgen av en trist liten gutt. Det var vel bare et lag til som var skrellet av, og et nytt lag sto for tur. Denne gangen ville jeg prøve en variant. Som nevnt tidligere slo ikke traumet ut i full blomst før i førskoleperioden. Det må bety at det ligger et bånd av frykt mellom ett-åringen og fem-åringen. Derfor ville jeg ta med begge to i Levinebehandlingen samtidig. Jada. Kraftig fysisk reaksjon. Det gikk igjen noen dager før energien var tømt. Så får tiden vise om det er flere lag. Brukte så noen dager på å styrke vennskapsbåndet mellom ett-åringen og fem-åringen for å erstatte fryktbåndet. Som nevnt tidligere, kjærlighet helbreder.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren
Meum
Site Admin


Registrert: 17.12.2007
Innlegg: 210

InnleggSkrevet: on. mars 29, 2017 11:46    Emne: Justering Svar med sitat

Har foretatt en justering i morgenmeditasjonen. Vanligvis våkner jeg nå om morgenen med en sterk følelse av velvære. Den overfører jeg så til hele den indre familie i meditasjonen. Det fører trolig til at førskolebarnet, som nevnt tidligere er alvorlig skadet, føler seg stadig mer inkludert. Det er nok årsaken til at jeg av og til blir vekket av en trist liten gutt. Han føler seg trygg nok til å slippe løs enda et lag med fortrengt smerte. Såpass smertefullt at jeg har forståelse for at noen kutter seg med kniv for å få utløp for smerten.

For meg er det helt utmerket, og morgenmeditasjonen begynner da med at førskolebarnet sitter i sentrum omgitt av sine brødre og rister ut smerten med Levines metode. Det varer noen minutter, og så tar vi den vanlige meditasjonen.

Samtaleterapien med ungdommen går også bra. Fant at det var et bånd av frykt mellom førskolebarnet og ungdommen som det var mellom ettåringen og fem-åringen. Det er helt klart at ungdommen til tider var overstyrt av femåringen. Har derfor brukt en del tid på styrke vennskapsbåndet mellom de to for å erstatte fryktbåndet. Dermed får ungdommen full effekt av kampsporttreningen og den økte selvtillit. Synd jeg ikke visste det jeg nå vet om mental trening den gang jeg var aktiv. Ble aldri mer enn blant de ti beste i landet i min vektklasse. Med denne kunnskapen hadde jeg vært med og kjempet i toppen.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren
Meum
Site Admin


Registrert: 17.12.2007
Innlegg: 210

InnleggSkrevet: ma. mai 01, 2017 10:13    Emne: Avrunding. Svar med sitat

Da runder jeg av denne tråden. Jobben med å skape harmoni i den indre familie er gjort. Likevel vil jeg fortsette med de daglige tre økter for kontinuerlig å styrke vennskapsbåndet mellom alle delpersonlighetene. Også førskolebarnet føler seg inkludert i brødreflokken, men for han er det fremdeles lag med frykt/skam/sinne å riste ut. Her har jeg som allerede nevnt hjelp av en usynlig hånd, mine egne drømmer ligger utenfor min kontroll, og blir av og til vekket av en redd/trist/sint liten gutt. Da blir det å riste ut den energien før morgenmeditasjonen. Regner ikke med at det blir gjort noen endringer i verktøykassen, bortsett fra små justeringer.

Neste oppgave blir nå å fordype meg i stikkordene for visdommens vei i Liljen: Bhagavad Gita, Katarene og Edgar Cayce. Har laget en ny webside med en mindre åndelig vinkling enn liljensvei. Dog ikke helt. Materialister og globalister vil klikke seg ut etter første linje. Anti-åndelige etter de neste fire. Siden ligger her: http://wayoflily.com/
Resultatet av neste oppgave blir lagt ut på den siden løpet av et år skulle jeg tro.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren
Meum
Site Admin


Registrert: 17.12.2007
Innlegg: 210

InnleggSkrevet: ti. mars 27, 2018 12:36    Emne: Nytt eksperiment. Svar med sitat

Skriver litt om et nytt eksperiment. Som nevnt tidligere har jeg laget en intern Liljegruppe bestående av en representant for alle utviklingsfaser fram mot voksen alder. Den består av spebarnet, ett-åringen, tre-åringen, fem-åringen, ti-åringen og tyve-åringen. Denne gruppa er nå en gjeng gladgutter som jeg hadde regnet med. Det kommer ikke opp noe å riste ut fra noen av dem med kontrollspørsmålene: Føler du deg trygg? Føler du deg fri? Føler du fred?

Regnet da med at det også ville påvirke alle utviklingsfaser. Fant å ville ta for meg hvert år fra fødsel og framover for å se om det var noe å riste ut. Det var det. Trolig dannes det nye nervekretser hver gang det kommer et flashback fra tidligere perioder. Ville ta med også representantene fra den interne Liljegruppa i den prosessen. Det gjør jeg ved at den siste dag i måneden blir spebarnet senter for gruppas inkluderende aura i morgenmeditasjonen. Den første i hver måned blir ett-åringen senter, den andre toåringen og så videre. Har sirkulert denne en del ganger og i kombinasjon med samtaleterapi med den som er i senter i løpet av dagen ser det ut som eksperimentet blir vellykket.

Bruker den metode for samtaleterapi som Bradshaw beskriver i boken at i stedet for å gå tilbake til "pasientens" nåtid, henter jeg ham til min nåtid. Da kan jeg vise at vi har greid oss rimelig bra selv om vi kom litt skjevt ut i starten. I den samtalen bruker jeg bare spørsmålet "Har du noe å riste ut". Er det noe, så blir det ristet ut umiddelbart. Dessuten bruker jeg en del tid på å overføre min generelle velvære til "pasienten".

Kombinasjonen Bradshaw/Levine er absolutt effektiv. Å forsøke å kurere traumer med samtaleterapi alene blir som å forsøke og kurere skjørbuk eller andre sykdommer med fysisk årsak med samtaleterapi. Traumer er et fysisk problem og må kureres med fysiske metoder sammen med tradisjonell samtaleterapi.

Ellers har jeg sammenlignet endetidsvisjonene til Valdreskvinnen, Mitar Tarabich, Baba Vanga og Edgar Cayce. Det ser ikke bra ut, men konklusjonen ligger utenfor denne trådens tema, men i hvert fall er jeg enda mer motivert for å nå Liljens mål på det personlige plan: Frihet fra fortidens lenker.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren
Vis innlegg fra:   
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> "Som å komme hjem" Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT
Gå til side Forrige  1, 2, 3
Side 3 av 3

 

Hurtigsvar:
Brukernavn: 

Siter siste melding
Bruk signatur
 
Gå til:  
Du kan starte nye tråder
Du kan svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no