Tilbake til forsiden Hekseskolen
Diskusjonsforum for Hekseskolens elever, aspiranter og andre interesserte.
 
 HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   RegistrerRegistrer 
 ProfilProfil   Private meldingerPrivate meldinger   Logg innLogg inn 
Islam.

 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Liljens vei.
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
Meum
Site Admin


Registrert: 17.12.2007
Innlegg: 213

InnleggSkrevet: ma. sep. 14, 2015 20:34    Emne: Islam. Svar med sitat

I artikkelen ”Liljens politiske mål” ligger oppgaver som er nødvendige for å motarbeide manifestasjonen av Adam Weishaupts, Karl Marx og Aleister Crowleys visjon om det globale fascist-diktatur, med sine delmål formulert av Weishaupt og på ”The Georgia Guidestones”.
Alle patriarkalske systemer har en visjon om verdensherredømme. Det mest aktive politiske system for tiden er islam. Ikke engang ”skeptikerne” nevner noe om ”konspirasjonsteorier” i forbindelse med visjoner om et ”globalt kalifat”. Så hvordan skal Liljedyrkere forholde seg til den saken?
Ingen muslimske land har en våpenindustri som kan hamle opp med de vestlige land. En tradisjonell militær erobring er utelukket. Planen er å erobre de demokratiske land med demokratiske midler. Massiv innvandring og høye fødselstall vil automatisk gi flertall av muslimer i de vestlige land over tid. En ulempe med det vestlige politiske system er at det er mange forskjellige partier som aldri kan samle seg om enhetlig politisk motstand mot muslimene hvor intern terror med ”sharia-loven” sørger for enhet innad.
Det er nå en massiv flyktningstrøm fra Syria til Europa. Det overordnede politiske spill er det lite vanlige mennesker kan gjøre noe med direkte. Men indirekte er det en mulighet.
Levine skriver på side 45 i boken ”Helbredelse af traumer: ”Før traumene er man ikke overveldet av sine følelser. Etter traumene kan følelser være totalt overveldende.”
Alle muslimske menn er traumatisert med omskjæring som spebarn. Traumatiseringen har to mål. For det første å bryte det følelsesmessige bånd til foreldrene slik at det andre ledd i Maslows behovspyramide, behovet for trygghet, må dekkes av andre enn foreldrene. Religion er da et hendig middel. For det andre er traumatiserte mennesker mer styrt av følelser enn fornuft. Følgelig blir de lette ofre for følelsesmessig manipulering.
Med denne kunnskapen er det lett å forstå hvordan Liljedyrkere bør forholde seg til flyktninger. Flyktningene må inkluderes i samfunnet med alle midler så raskt som mulig. Bare på den måten kan det politiske spill som ligger bak motarbeides. Alternativet er polarisering, borgerkrig og til slutt, når det er klart for alle at politikere og myndigheter har mistet kontrollen, et militærkupp hvor hæren rydder opp. Og fascist-staten er en realitet.
Minner om Liljens progresjon. Første mål er ”Frihet fra fortidens lenker”. Når det målet er nådd kan også Liljen politiske mål om å manifestere Cayces visjon om ”The age of the Lily” bli en del av de daglige sysler. Å grave i politisk materie som nevnt her for tidlig, er mental selvskading.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren
Meum
Site Admin


Registrert: 17.12.2007
Innlegg: 213

InnleggSkrevet: sø. jan. 10, 2016 17:09    Emne: Diskusjon Svar med sitat

På FB-gruppa ”Brodins regime” la Line Clausen ut en video som viser en mobb i Kabul som dreper en kvinne beskyldt for å brenne koranen. Poenget var at alle muslimer er like gale. La ut link til ovenstående artikkel for å vise årsaken til galskapen. Det ble straks imøtegått med personangrep. Har mange års erfaring med den slags, og benytter alltid anledningen til å legge ut mer informasjon om gjeldende sak. Nettdiskusjoner er spill for galleriet.

Så ble hele diskusjonen fjernet, enten av FB eller Brodin. Tydeligvis var det informasjon der som noen vil holde skjult. Levine avslører jo ”elitens” lille hemmelighet, så det er bare å forvente at hans livsverk blir motarbeidet. Som John Bradshaw og hans livsverk ble latterliggjort i TV-serien ”Simpsons”.

Legger derfor ut deler av diskusjonen her.

Line Clausen, de to andre ekspertene i tråden er vel opptatt med å google for å imøtegå Levine og hans over tretti års erfaring. Det kan ta sin tid. Her er et sitat til fra Levine: “Unresolved trauma leads to re-enactment and is a major factor in the escalation and perpetuation of violent behavior. Solving this threat to local and global social stability is and will be one of our greatest challenges.”

Den mobben som er filmet virker ikke akkurat som velutdannede og fornuftige familiefolk. Men det er en del av dem. Så hva er det som foregår i hodene deres? Har du sett noe lignende før? Det kan du faktisk se hver dag foran godterihylla på Rimi hvor en treåring ikke får det han vil ha. Jeg vet hva som foregår i hodene deres, men i motsetning til dem har jeg kontroll på den traumatiserte delpersonlighet og vet hvordan det blodtørstige monsteret kan avspores.

Mens vi venter på at trafikklærer Danielsen og spesialpedagog Lamey skal knuse traumeforskeren Peter Levines livsverk, har jeg noen kommentarer til innleggene i denne tråden. Å bli sterkt følelsesmessig engasjert i et meningsinnlegg kan være et traumesymptom. Ikke nødvendigvis, det kan som allerede nevnt være politisk agenda, eller ha genetiske årsaker. Det er å anbefale både Danielsen, Lamey og Clausen å ta et studium av Enneagrammet for først å finne ut om årsaken er genetisk. Det er helt klart at FB blir brukt av mange for utagering av en traumatisk fortid. Kanskje klarest uttrykt på FB-siden ”Ingen liker å bli lurt”. En gjeng med hylende og glefsende varulver på jakt etter neste blodrus. Enn så lenge må de ta til takke med karakterdrap, men er ellers koblet i hodet på samme måte som galningene i filmen som innleder denne tråden. Før eller siden får slike individer sin fortid midt i trynet.
Personlig reagerer jeg kun på personangrep. Det bruker jeg så i min egen prosess for å riste ut enda en nervekrets med fortrengt raseri med Levines fysiske avtraumatisering. Takker hjerteligst for bidraget fra nevnte personer.

Lizbeth Anita Lamey. Jeg er helt enig med deg angående traumer og deres påvirkning på spesielt barns liv senere i oppveksten og voksen alder, men å påstå at omskjæring er en av disse, er å gå vel langt. Omskjæring har vært brukt i tusenvis av år og det har da blitt bra folk av de fleste. Jeg tror mer på at undertrykkelse, krig og faenskap har påvirket barn i senere år, for ikke å snakke om indoktrinering, hjernevasking eller mind-control, som det heter i VÅR tid. Jeg personlig tror all religion er menneskeskapt, nettopp for å skape forvirring....og når det er sagt, betyr det ikke at jeg ikke tror på EN Gud, for det gjør jeg faktisk. Vi må også lære oss å skille mellom skitten og kanelen når det kommer til bl.a muslimene. Det ser det ut som om Ola Nordmann har STORE og omfattende problemer med. Kanskje disse også burde gå i terapi?

Line Clausen, du skriver tidligere i tråden at ”vi kan ikke endre disse menneskenes ideologiske tro”. Joda, det er mulig ved å presentere et bedre alternativ. Det er ikke troen som er problemet, men årsaken til at noen troende går fullstendig av hengslene. Når de demokratiske land har innført totalforbud mot bevisst traumatisering av barn, så er det meste gjort. Når du så går til angrep på den løsningen, lurer jeg på ditt motiv for å legge ut filmen. Det er en annen krigsgud som dessverre går under radaren, denne karen ” ”Nå la det først være forstått at jeg er en Krigens og Hevnens gud.” Hans undersåtter er pålagt å ”gjøre ondskapens verk”. Å spre frykt uten å presentere en løsning, er ondskap i høyeste potens.

Lizbeth Anita Lamey, først et sitat til av Levine: ”Det er ikke to mennesker som reagerer likt på en traumatisk hendelse, for både genetiske og psykologiske faktorer spiller inn”. Herskeres ideelle undersåtter har fra tidenes morgen vært fredelige og arbeidsomme mennesker og lydige soldater, men også sadister og bødler til torturkamrene som har vært riset bak speilet. Her har traumatisering av barn vært et nyttig hjelpemiddel. Religion er ikke menneskeskapt, det er en indre drivkraft som naturen har gitt oss. De ”hellige skrifter” er menneskeskapte, og tjener i første rekke den herskende klasse.

Ola Nordmann har problemer med å skille skitt og kanel i forhold til muslimer på grunn av at noen ser seg tjent med å polarisere ved å spre frykt. Den utviklingen blir godt hjulpet av det Gurdjieff skrev: ”Det siste mennesker vil gjøre, er å oppgi deres lidelse.” Så noe renn til terapeuter blir det ikke.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren
Vis innlegg fra:   
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Liljens vei. Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT
Side 1 av 1

 

Hurtigsvar:
Brukernavn: 

Siter siste melding
Bruk signatur
 
Gå til:  
Du kan starte nye tråder
Du kan svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no