Tilbake til forsiden Hekseskolen
Diskusjonsforum for Hekseskolens elever, aspiranter og andre interesserte.
 
 HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   RegistrerRegistrer 
 ProfilProfil   Private meldingerPrivate meldinger   Logg innLogg inn 
HVa er det første skritt for å gjøre noe magisk?

 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Magikerens vei.
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
YvonneRegistrert: 28.02.2008
Innlegg: 5
Bosted: Trondheim

InnleggSkrevet: to. mai 01, 2008 18:59    Emne: HVa er det første skritt for å gjøre noe magisk? Svar med sitat

Jeg lurer på dette med magi. For mens jeg driver å leser om det, er det jo vel så viktig å praktisere magi. Det er jo den eneste måten å bli kjent med magi på? Derfor håper jeg nå at vi sammen kan prøve å finne noen trygge måter å utføre magi på. Å gå magikerens vei er vel noe de fleste her inne synes er spennende, så jeg håper at noen har noen gode råd til hvordan man bør begynne å praktisere magi. Hvordan begynte du?

For meg begynte det hele med at jeg trakk opp en sirkel, og at jeg utførte et enkelt lite Wicca-inspirert rituale. Så satt jeg der da, i sirkelen min, (den ble blå rundt meg første gangen) og tente noen lys. Det var mitt første møte med å gjøre rituale, og lysmagi.

Jeg vil råde alle til å trekke en sirkel før de gjør noe magisk arbeide. Det er en trygghet i det å ha skapt et hellig rom, der tiden opphører. Jeg sa noe sånt som dette mens jeg trakk sirkelen:

"Jeg påkaller deg, o Sirkel av kraft, forat du skal bli et møtested for kjærlighet, fred og glede, et vern mot all ondskap, et grenseland mellom menneskenes verden og de Mektige Krefters domene, et beskyttet sted for den kraft vi vil reise i din midte, hvorpå jeg velsigner deg og konsekrerer deg i navnene til Aradia og Kernunnos." (Gudinnen og Guden er også ok å si. Det er viktig å vite litt om hvem guder du inviterer til sirk)

Mens jeg sa dette høyt, så jeg for meg sirkelen i blått - ikke spør meg hvorfor den ble blå det aner jeg ikke - og visualiserte at den ble til stede.

Jeg inviterte gudene til å komme til sirkelen min, men jeg påkalte dem ikke og heller ikke de fire retningenes voktere, Elementalene. Jeg følte meg ikke klar for det.

Dere vil ikke tro for en flott opplevelse det var! Hvordan begynte du? Har du noen gode råd til nybegynnere?
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding
madammimRegistrert: 24.05.2008
Innlegg: 3
Bosted: blokksberg

InnleggSkrevet: ma. juni 02, 2008 19:27    Emne: Svar med sitat

jeg kom først over en bok om emnet, og begynte med lysmagi. prøvde meg på både det ene og det andre ritualet som sto i bøker. etterhvert som jeg fikk mer og mer innsikt i grunnprinsippene av magien så begynte jeg å gjøre ting på min egen måte, og hadde mye mer glede og utbytte av det Surprised

jeg har drevet med mange ting ved siden av, som jeg mener også har med magi å gjøre, men som ikke er typisk paganistisk eller på noen annen måte religiøst, men som har mange av de samme prinsippene og det samme målet.

jeg er ikke en person som har en sterk tro på en spesiell ting. jeg liker å utforske litt av hvert, og jeg tror det er viktig; fordi, mye av det jeg leser og år med meg om magi, åndelighet, religion, livssyn osv, utfyller hverandre. eks sjamanisme og buddhisme er to forskjellige livssyn, og de har forskjellige fremgangsmåter, men til yvende og sist har de det samme målet. sjamanen bruker tromme... buddhisten medditerer. med begge metodene kan man oppleve en reise inn i det indre av deg selv.

Surprised
_________________
la meg si det slik at jeg gjerne vil understreke at jeg vil si det på den måten at man ikke skal se bort ifra at jeg vil si det slik.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post
CelinaRegistrert: 20.01.2009
Innlegg: 12

InnleggSkrevet: ti. jan. 20, 2009 19:11    Emne: Svar med sitat

Jeg har ikke utført noe magiske handlinger ennå men er veldig interessert i det. Og jeg også lurer på dette.. Hvordan gjør man aller først liksom - for jeg er HELT nybegynner Razz
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding
Meum
Site Admin


Registrert: 17.12.2007
Innlegg: 213

InnleggSkrevet: on. jan. 21, 2009 10:42    Emne: Svar med sitat

Magi er å fokusere energi for å påvirke annen energi. Energiene på astralplanet kan være litt av hvert, og derfor er de første skritt på magiens vei å påvirke energier i oss selv før vi går videre til å påvirke energiene på astralplanet. Les artikkelen Holistisk magi.

Å lage en sirkel som forklart av Yvonne, er et godt råd. Ellers er å sette seg inn i urters og krystallers magiske virkning en god start.
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Send e-post Besøk hjemmesiden til brukeren
Vis innlegg fra:   
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Magikerens vei. Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT
Side 1 av 1

 

Hurtigsvar:
Brukernavn: 

Siter siste melding
Bruk signatur
 
Gå til:  
Du kan starte nye tråder
Du kan svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no